Hitsauslaitteiden huolto ja verifiointi

PVJ Weld Oy tarjoaa asiantuntevaa hitsauslaitteiden huoltoa ja verifiointia telakkateollisuuden tarpeisiin.  Asiantuntevat huoltotiimimme palvelevat laivanrakentajia paikan päällä Turun ja Helsingin telakoilla ja auttavat pitämään tuotannon käynnissä keskeytyksettä.  

Huollon aukioloajat

Turun telakalla arkisin klo 7.00–15.30 
Helsingin telakalla arkisin klo 6.45–15.30. 

Vuosihuollot, takuuhuollot sekä korjaukset

Kempin ja Taylor Studwelding Systems Ltd:n valtuutettuna huoltoliikkeenä tarjoamme asiantuntevaa hitsauslaitteiden huoltopalvelua laivanrakentajien tarpeisiin.

Teemme huollot paikan päällä telakoilla, mikä tarkoittaa, että usein huoltoon tulevat laitteet ovat valmiit noudettavaksi jo seuraavana päivänä. Isompien laitemäärien huollon yhteydessä aikataulusta sovitaan asiakaspalvelun kanssa etukäteen, jotta laitteet saadaan takaisin tuotantoon ilman katkoksia.

Meillä on myös laaja varaosavalikoima omassa hyllyssämme sekä suora yhteys edustamiemme laitevalmistajien tehtaisiin, mikä takaa nopeat toimitusajat myös tilaustuotteille huollon yhteydessä.

Huollamme ja korjaamme tarvittaessa myös muiden valmistajien hitsauslaitteita mahdollisuuksien mukaan.     

Verifiointi

Teemme hitsauslaitteiden vuosittaiset verifioinnit voimassa olevan EN IEC 60974-14:2018 -standardin mukaisesti, joko kätevästi vuosihuollon yhteydessä tai erillisenä palveluna.

Käytämme verifioinnissa Kempin ArcValidator-järjestelmää, joka mahdollistaa nopean ja tarkan verifiointiprosessin kaikille hitsauslaitemerkeille ja -malleille sekä aina ajantasaisen raportoinnin.

Paikallisen huoltotiimimme ansiosta saat hitsauslaitteet nopeasti takaisin käyttöösi – jopa seuraavaksi päiväksi.