Hitsauslaitteiden myynti

PVJ Weldiltä saat kaiken mitä telakkateollisuuden hitsauksissa tarvitaan, hitsauslaitteista varaosiin, kaasuletkuista jatkojohtoihin yms.

Yli 30 vuoden kokemuksella tiedämme, millä laitteilla saadaan aikaan parasta laatua vaativassa telakkateollisuudessa ja autamme sinua valitsemaan parhaat laitekokonaisuudet käyttötarkoituksiisi. Meillä saat aina asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua.

Laaja varastovalikoimamme Helsingin ja Turun telakoilla, tiivis yhteistyömme alan parhaiden laitevalmistajien kanssa sekä nopeat toimitusajat takaavat, että löydät meiltä aina tarvitsemasi laitteet ja tarvikkeet.

PVJ Weld on kotimaisen Kempin hitsauslaitteiden valtuutettu jälleenmyyjä ja takuuhuoltaja. Kemppi Oy on vuonna 1949 perustettu perheyritys ja hitsausalan edelläkävijä, joka on muovannut hitsausalaa maailmanlaajuisesti. Maailman johtaviin kaarihitsauslaitevalmistajiin kuuluvan Kempin laitteet valmistetaan Lahden tehtaalla.

kemppi.com

Hitsauslaitteet 

Kempin hitsauslaitteet soveltuvat erinomaisesti telakoiden vaativiin olosuhteisiin. Kauttamme saat kaikki Kempin laitemallit sekä yleisimmät mallit myös suoraan varastoltamme. Me tiedämme millaisilla laitekokonaisuuksilla, kaapeleilla ja pistooleilla syntyy parasta jälkeä laivanrakennuksessa ja autamme mielellämme valitsemaan tarpeisiisi parhaiten soveltuvat laitteet.  

Pistoolit 

Valitse turvalliset ja luotettavat Kempin pistoolit ja tuota huipputason saumaa. Kempin pistooleissa yhdistyvät niin käyttömukavuus, hitsauksen tehokkuus kuin kulutusosien pitkä käyttöikä. 

Raitisilmakypärät 

Kempin korkealaatuiset XFA-raitisilmakypärät ovat erityisesti raskaan metalliteollisuuden tarpeisiin suunniteltuja. Niiden keveys ja hyvä ergonomia tekevät suojausvarusteiden käytöstä miellyttävämpää, ja etenkin laaja hiontavisiiri on saanut erityiskiitosta laivanrakentajien keskuudessa. Raitisilmamaskit sekä varaosat ovat saatavana suoraan varastoltamme. Maskeja on saatavana sekä automaattisella että manuaalisella himmennyksellä ja akkukäyttöisenä sekä paineilmaversiona.

Varaosat ja tarvikkeet 

Tarjoamme myös kattavan valikoiman varaosia ja tarvikkeita Kempin hitsauslaitteisiin. Huolehdimme, että asiakkaillamme on aina laadukkaat vara- ja kulutusosat käytössään ja pidämme yleisimmät tuotteet varastotavarana. Näin pystymme varmistamaan, että tuotantokatkokset pysyvät mahdollisimman lyhyinä myös vian yllättäessä. Myymme kaasuletkut, jatkojohdot ja muut tarvikkeet.

Toimimme englantilaisen Taylor Studwelding Systems Ltd:n valtuutettuna jälleenmyynti- ja huoltoliikkeenä. Taylor Studwelding Systems Ltd on vuonna 1985 perustettu perheyritys, joka on valmistanut varmatoimisia hitsauslaitteita jo yli 35 vuoden ajan. Kattava valikoima sekä nopeat ja varmat toimitukset takaavat Taylorin hitsauslaitteille ja varaosille erinomaisen saatavuuden. Avulias tuki ja asiakaspalvelu takaavat, että myös tekniset ongelmat ratkaistaan aina viipymättä.  

taylor-studwelding.com

Pultinhitsauslaitteet

PVJ Weldillä on laaja valikoima Taylor Studwelding Systems Ltd:n pultinhitsauslaitteita monenlaiseen kiinnitykseen. Meiltä löytyy laitteet kaikkeen tyssähitsaukseen, olipa hitsaustapa Drawn Arc (DA), Capacitor discharge (CD) tai Short cycle (SC). Me tiedämme, millä laitteilla saadaan aikaa paras laatu telakkateollisuudessa, ja tarvittaessa opastamme ja koulutamme mielellämme myös sinua laitteiden käytössä. Olemme kouluttaneet useita yrityksiä tiukkojen laatuvaatimusten mukaiseen hitsaukseen Meyer Turku Oy:n telakalla.

Varaosat, hitsattavat pultit ja oheistuotteet 

Valtuutettuna Taylor Studwelding Systems Ltd:n huoltona meillä on kattava valikoima myös varaosia hitsauslaitteisiin. Hitsauspultteja löytyy varastotuotteena heti, ja mikäli tarvitsemaasi materiaalia ei juuri sillä hetkellä ole, tilaamme sen sinulle.

PVJ Weldiltä löydät myös erittäin laajan valikoiman Trafimetin hitsaustarvikkeita ja varaosia sekä polttimia kaikkiin hitsaus- ja plasmaleikkaustöihin.