Hitsauslaitteiden vuokraus

PVJ Weld vuokraa monipuoliset hitsauslaitteet ja -tarvikkeet laivanrakennuksen ammattilaisille sekä raskaan metalliteollisuuden yrityksille.

Vuokralaitteet auttavat tasaaman ruuhkahuippuja sekä mahdollistavat myös hitsauslaitteisiin tutustumisen ja koekäytön ennen ostopäätöksen tekemistä. Vuokraustoimintamme painottuu toimipisteisiimme Turun ja Helsingin telakoilla, mutta palvelemme myös muuta teollisuutta tarpeiden ja omien resurssiemme mukaan.  

Huoleton tapa vuokrata laitteet 

Vuokraamalla hitsauslaitteet kauttamme saat helposti käyttöösi nykyaikaiset, huolletut laitteet sekä tuen erilaisissa ongelmatilanteissa. Vuokralaitteisiin sisältyy aina kaikki tarvittavat varusteet töiden aloittamiseen, niin kaapelit, letkut kuin polttimet. Myös käytönopastus sisältyy vuokraan. Minimivuokra-aika on 1 viikko.

Huoltopalvelu käytössäsi koko vuokrakauden 

Vuokraamalla laitteen PVJ Weldin kautta ulkoistat myös kaikki tekniset ongelmat meille. Huoltopalvelumme on aina saatavillasi toimipisteissämme koko vuokrakauden ajan. Mikäli laitteessa sattuisi esimerkiksi ilmenemään jokin vika, vaihdamme sinulle viipymättä vaihtolaitteen rikkoutuneen tilalle.

Tiedustele sopivaa laitetta tai tule käymään 

Vuokralaitteet ovat saatavillasi toimipisteistämme Turun ja Helsingin telakoilta. Voit tiedustella sopivaa laitetta joko puhelimitse tai sähköpostitse tai tulla käymään paikan päällä. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa valitsemaan oikeat tuotteet ja pitää huolta, että käytössäsi on varmasti oikeat laitteet työhösi.

VUOKRALAITTEET

Monipuolinen vuokrakalusto sekä jatkuvasti myös laiteuutuuksia 

  • Kempin MIG/MAG-hitsauslaitteet valovirtamigeistä aina isompiin teollisuuslaitteisiin (Myös uutuudet!)
  • Kempin MMA-laitteet (Myös uutuudet!)
  • TIG DC ja AC/DC -laitteet (Myös uutuudet!)
  • Taylor Studwelding Systems Ltd:n tyssähitsauskoneet (Da800- ja i12-mallit)
  • Nykyaikaiset, kannettavat plasmaleikkauslaitteet, jotka säästävät aikaasi (Ei enää raskaita pyörillä kulkevia laitteita!)